Natuurgeneeskundige behandeling

Elke behandeling is bij mij een natuurgeneeskundige behandeling, tenzij je uitdrukkelijk een losse afspraak maakt.

Werkwijze:
De eerste afspraak begint met een intake gesprek. In dit gesprek komen we erachter welk behandelplan er op jou op dat moment van toepassing is.

Voetreflex is een prettig en ontspannende methode. Eén van mijn favoriete behandelingen. Het is een behandelwijze voor klachten op allerlei gebieden. Een echte holistische aanpak, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de klacht, maar naar de hele persoon.

Een Holistische massage kan je helpen om te ontspannen, maar als je van binnen uit mee gaat helpen om te ontspannen door inzichten verkrijgen, loslaten en anders te gaan denken, dan heb je daar veel meer aan. Een onderdeel van de behandeling is daarom vaak een gesprek. Aan het einde van de behandeling geef ik meestal een voetreflexmassage. Hiermee wordt de verbinding voeten aan het lijf gemaakt en ga je weer aarden voor je naar huis gaat. Bovendien geeft deze massage een diepere werking aan de behandeling.

In de Holistische massage kunnen allerlei technieken en onderdelen uit de klachtgerichte massages worden geïntergreerd om de behandeling helemaal op maat te maken.

Als Voedingsdeskundige kan ik voedingstips meegeven om de behandeling te ondersteunen.

Als Stresscounselor en Mindfulness trainer kan ik door middel van gesprekken en Mindfulness oefeningen je leren bewust keuzes te maken in plaats van automatisch te reageren. Hierdoor vang je bijvoorbeeld stressprikkels eerder en beter op en ga je anders om met gedachtepatronen die niet behulpzaam zijn. Er ontstaat een hogere mate van bewustwording en je kunt dan beter je grenzen bewaken.

Thee
In mijn praktijk schenk ik thee van Neuner’s, omdat Neuner’s gelooft in de kracht van de natuur en het zelfhelend vermogen van het menselijk lichaam.
https://neuners.nl/