Juiste voeding is van het grootste belang voor de gezondheid van de mens en daarom wil ik je kennis over voeding vergroten. Er kan veel veranderen als je je bewust wordt van jouw eetpatroon en leert wat beter kan.
Je kunt bij mij terecht als je hulp wilt hebben bij het afvallen, als je klachten hebt of voor een preventief voedingsadvies. Ik kijk niet alleen naar wat je eet. Maar ook naar andere aspecten die een rol bij je kunnen spelen, zoals emoties, leefgewoonten en omgevingsfactoren. Na het maken van een afspraak stuur ik je een vragenlijst toe en vraag ik je een eetdagboek bij te houden van 7 dagen. De vragenlijst en het dagboek ontvang ik graag 2 dagen voor het consult. In het eerste consult probeer ik een zo compleet mogelijk beeld te krijgen.
Met alle gegevens van de vragenlijst, het eetdagboek en het eerste consult maak ik een analyse en een plan. Dit plan bespreken we in het tweede consult. We kunnen dit uiteraard samen aanpassen. Tussentijds gaan we evalueren. Eventueel worden toepassingen bijgesteld.
Een gezonde(re) levensstijl aanleren is niet moeilijk. Je hebt alleen wat meer kennis nodig! En die kennis wil ik graag met je delen.