Ik ben Monique en ik geef vrouwen ondersteuning op de momenten dat zij dat nodig hebben.

Stress veroorzaakt zoveel problemen. Het is goed even tijd voor jezelf vrij maken om te ontspannen. Ik help je om te kijken waar je verandering in je leven kunt aanbrengen om minder gestresst te zijn.
In de huidige maatschappij wordt veel van vrouwen verwacht. Stress kan hiervan het gevolg zijn en heeft veel effect op lichaam en geest. Ik werk op twee manieren aan ontspanning: massage en counseling. Een goede massage resulteert in een ontspannen lichaam. Het resultaat van de counseling is dat je de touwtjes weer in handen krijgt, waardoor ook je energie weer terug komt.

Door stress verbruikt het lichaam veel voedingsstoffen, zodat er minder overblijft voor belangrijke lichaamsfuncties. Goede voeding is heel belangrijk in stressvolle tijden en daarom heb ik in december 2016 mijn opleiding Voedingsdeskundige (HBO) behaald. Zo kan ik je naast de ontspanning ook praktische voedingstips geven.

In juli 2016 heb de HBO Medische Basis Kennis behaald. Medische basiskennis CPION is geheel volgens de eisen van PLATO ontwikkeld. Ik ben inmiddels ingeschreven in het door zorgverzekeraars erkende abituriëntenregister van CPION.

Sinds december 2016 ben ik aangesloten bij het BATC en HBO gekwalificeerd als BATC paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut. Dat was mogelijk omdat ik minimaal de HBO medische Basiskennis heb behaald en op verschillende vlakken (vijf werkvormen) door het BATC erkende opleidingen heb gedaan.

De Natuurgeneeskundige behandelingen van BATC Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeuten worden door 34 zorgverzekeraars vergoed. Let wel op hoe dit in je polisvoorwaarden is opgenomen.